Medvědí myšlenky

Přemýšlím nad novými příspěvky. Mám hromadu nápadů, a přesto se ruce ne a ne pořádně rozběhnout po klávesnici. Mám "medvědí období".

Momentálně nemám ani chuť vařit, péct a experimentovat. Jíst a ochutnávat, to zase ale jooo:-) I když právě teď těch příležitostí moc není. Sedím v práci, kterou zásobuje jen Eurest (aneb "Los Šlichtos"), kde se bezcílně potulujete od regálů se sendviči k regálům s mastnou anglickou a párky. Hlavou vám víří myšlenky na léta školní jídelny a toužíte po pořádném ovocném baru. A tak to řeší domácí krabičky. Těstovinové saláty na x způsobů, obložené chleby dle mého gusta (takže hlavně mamčin skvělý ořechový s kdečím), pytlíky zeleniny a ovoce.
Asi je to tím, že začíná podzim. Nenechte se mýlit, tohle roční období já miluju, ale po hektickém létě tělo začíná zpomalovat a vnitřní hlas křičí "Je čas na bramboračku!!", "Dýni, zpracuj už tu dýni!!" a "Co takhle pomalu na plotně dělaný guláš?" A tak nezkouším nic nového a držím se klasických podzimních hitů.
Ale na druhou stranu, návštěva Alchymisty s famózním dortem Mont Blanc (tři vrstvy čokoládového těsta s krémem) a kafíčkem, jak ho umí jen oni je důkazem toho, že to se mnou zase nebude tak špatné:-))

Mějte krásné babí léto!! 

Komentáře

  1. JoJo, medvědí období, to je věc...Můj přístup k medvědům: http://kocourpsild.blogspot.cz/2012/09/bear.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Libanonský kakaový koláč s tahini

Banánovo - hrušková buchta

Domácí chalva